Premium login Sms login

Mobiele applicaties

Sinds de grootschalige introductie van de mobiele applicaties door Apple is er een volledig nieuw marketing en sales instrument ontstaan. Elke iPhone gebruiker kan kiezen uit de vele duizenden applicaties die beschikbaar zijn. Met de komst van de smartphone kan elke gebruiker applicaties downloaden van de vele duizenden applicaties die beschikbaar zijn. Er staan nu bijvoorbeeld al meer dan 500.000 applicaties in de Iphone AppStore en er werden al meer dan 15 miljard applicaties gedownload in de AppStore. BizzSms kan uw Iphone, Android, Tablet of Facebook App ontwikkelen.

Waarom investeren in een iPhone applicatie?

App gebruikers behoren tot de meest vooruitstrevende en actieve gebruikers van de mobiele telefoon. De grootste gebruikersgroep zit in de interessante groep van grote verdieners van tussen de 25 en 35 jaar. Dit is een erg interessante doelgroep voor veel bedrijven die een applicatie willen ontwikkelen voor Business to Consumer doeleinden. Veel applicaties hebben commerciele en marketing doelstellingen, wat volledig geaccepteerd is door de gebruikers doordat er gebruik gemaakt wordt van een pull mechanisme. Tevens ontwikkelt BizzSms apps voor Bussiness to Business doeleinden. Applicaties verhogen het service niveau, het gebruikersgemak en zijn een efficiente tool in het huidige communicatie landschap.Heeft u ook interesse in een eigen applicatie? Neem dan contact op.

Case: Heyello!

In februari 2010 heeft BizzSms Heyello! gelanceerd. Heyello! is een iPhone applicatie waarmee echte kaarten per post kunnen worden verzonden vanaf de iPhone. De gebruiker kiest een foto vanaf de iPhone gallerij of maakt een foto met de camera. Deze kan worden verfraaid met verschillende frames voor bijvoorbeeld verjaardagen of kerst. De kaart die verzonden wordt ligt twee dagen later in de bus van de ontvanger.

De Heyello! applicatie kreeg direct de nodige aandacht in de online blogosfeer wat direct resulteerde in vele orders en testkaarten. Zie www.heyello.nl of download de applicatie in de App Store.

Case: Safmarine

In Januari 2011 heeft Bizzsms de iPhone en Android app voor het logistieke bedrijf Safmarine gelanceerd. Daarmee is het mogelijk containers te tracken, schema's op te zoeken en contactinformatie op te zoeken. Het onderstaande filmpje illustreert de mogelijkheden.