Premium login Sms login

Sms maatwerk

Indien u sms wilt integreren in bestaande software binnen uw bedrijf of indien u een specifieke toepassing in gedachten heeft kan BizzSms deze voor u ontwikkelen. Door middel van een volledig geintegreerde toepassing kunt u uw interne communicatie effectiever laten verlopen of op maat communiceren naar uw klanten en prospects. Enkele voorbeelden uit de praktijk:
  • Bij dynamische roosters worden medewerkers automatisch gesmst met de tijd en plaats waar de medewerker aanwezig moet zijn
  • Een automatische sms naar de monteur met het adres van de klant en tegelijkertijd wordt de klant op de hoogte gesteld hoe laat de monteur aanwezig zal zijn.
  • Ontwikkeling van mobiele ordersystemen voor het bestellen van goederen
  • Op maat premium sms toepassingen waarbij de inkomende sms berichten op allerlei methodes verwerkt kunnen worden.

Case: Westerman logistics

BizzSms heeft in 2008 voor Westerman Logistics in Nieuwleusen een applicatie ontwikkeld voor het smsen van chauffeurs voor de transportactiviteiten van het bedrijf. Dagelijks wordt door de planning afdeling een overzicht gemaakt van welke chauffeurs op welk tijdstip vertekken met welke voertuig. Deze planning wordt geupload in een door BizzSms op maat ontwikkelde module. Na het uploaden wordt op basis van de planning automatisch de juiste chauffeur gesmst met de begintijd en het voertuig.