Premium login Sms login

Mobiele website

Is uw website al mobiel bereikbaar?

Steeds meer consumenten maken gebruik van het mobiele internet. Met een mobiele website kan altijd en overal informatie over uw organisatie opgevraagd worden. In tegenstelling tot internet via de pc kan internet op de mobiel in alle situaties en op alle locaties gebruikt worden zoals in de trein of tijdens het winkelen.

Het mobiele datagebruik (het bezoeken van mobiele websites) zal volgens voorspellingen van in de komende 5 jaar groeien met een factor 26. Er wordt verwacht dat meer mensen mobiel internet zullen gebruiken dan het normale internet en dat de mobiele advertentiemarkt groter zal worden dan de huidige online advertentie markt. Hoog tijd dus om in een mobiele website te investeren!

Wat is een mobiele website?

Een mobiele website is een uitgeklede versie van een normale website. Hierdoor kan de mobiele website ook bekeken worden op mobiele telefoons met een klein scherm en die niet uitgerust zijn met de laatste technieken voor animatie en vormgeving.

Wat kan BizzSms doen?

BizzSms maakt voor u een mobiele website die te bekijken is op alle moderne telefoons. U kunt uw website eenvoudig aanpassen via een online content management systeem. BizzSms zorgt ervoor dat uw website te bereiken is op een .mobi adres en verzorgt uitgebreide statistieken waarin gezien kan worden waar en wanneer de bezoeker uw mobiele website bezocht heeft.