Premium login Sms login

QR-Code

De brug tussen offline en online!

Een QR-Code is een twee-dimensionale streepjescode. QR staat voor Quick Response code. Door een QR code te scannen met de gsm wordt de gebruiker doorverwezen naar een mobiele website. Dit scannen gebeurt met de camera in het toestel. Dit vormt een brug tussen offline en online: consumenten die bijvoorbeeld een advertentie in een dagblad of op een abri zien met een eenvoudige handeling naar de mobiele website worden doorverwezen om daar meer te lezen over de product/dienst of zelfs om direct een bestelling te plaatsen. Genereer je eigen QR code op QR Code Generator

Voor wie is de QR code geschikt?

Elke moderne gsm die is uitgerust met een camera kan QR code gebruiken. Dat kan met een reeks aan applicaties die voor elk merk en type beschikbaar zijn. In Nederland is de QR code nog maar net geintroduceerd maar in landen als Japan wordt de QR code al veelvuldig gebruikt in advertenties, verpakkingen, commercials en alle denkbare andere uittingen. Een goed voorbeeld is McDonalds die op zijn verpakkingen een QR code heeft staan die linkt naar het overzicht van voedingswaarden in het betreffende product.

Wat kan BizzSms doen?

BizzSms helpt voor u de QR code te implementeren en de mobiele campagne uit te werken. Wij zorgen ervoor dat de gebruiker de juiste applicatie voor het lezen van QR codes kan downloaden en voor goede metingen van het aantal scans van de codes. Zo kunt u real time zien op welke locatie de codes gescand worden. Daarnaast kunnen wij zorgen dat u dynamisch de inhoud van de pagina's waar de gebruiker naartoe verwezen wordt kunt wijzigen. Zo kunt u een enkele QR code gebruiken voor huidige lopende acties die vervolgens op de site rouleren. Vraag naar de mogelijkheden!